A 2004es õszi, azaz 16. túlélõverseny
(itten meg a tavaszi)
Elborult Agy
(ezúttal: Kravalik Zsuzsa (Mártit lecseréltük, de még jön vissza), Gulyás Attila, Váczi András és Zemplén Gábor)

csapatnak viszontagságai

 

Mint látható a Vértesben volt. Kedvenc helyem!

Kb. 45km-öt kutyagoltunk, fogtunk ha jól emlékszem 52 pontot és 10 bónuszt. Ha minden jól megy sikerült 5 kombináció és ezzel meg is nyertük a Nagyhalált!

Még soha ennyire nem merítettem le az akkumulátoraimat.

Köszönjük a szervezést!

Birka csárdában sörök mellett rajzoltuk rá a pontokat a térképre, amit a nagylátószög kissé nehézzé tett. A vége fele a szemem már majd kiesett. Szerencsés és rutinos választással és egy bemelegítõ kutyagolással lehúztunk a DKi sarokba. Itt már járt valaki, mert az elsõ 3 pontnál nem volt bonusz, de utána találtunk még éjszaka 6ot, ami jót tett a kedvünknek. Úgyhogy a hajnali mélypont elmaradt. A talaj kényelmesen fagyott volt.

A hajnal Vérteskozma elõtt ért bennünket. Realizáltuk, hogy igen sokat kell még dolgoznunk a kombinációkért. Megjártuk Kõhányást is mivel az egyik pontot kicsit rosszul vetítettük. Várgesztesen a kocsmában (dél körül) ki-ki forralt bort, teát vagy Unicumot töltött magában és megnéztük mit kell még feltétlenül megfogni. Az ezutáni szakasz elég mocsok sáros volt. Itt ki is maradt nekem egy rész, mert eléggé kipurcantam. Lényeg a lénteg, hogy a végére sok kombináció meglett.

A 17.30-kor kezdõdõ kilogolásra példásan 17.28ra odaértünk. A hátizsákomat valamiért nem vettem le és sört nem mertem inni, mert a szervezetemben nem volt egy molekulányi szabad cukor sem. Hazafele a vonaton endorfinrobbanás küvetkezett be, amitõl úgy éreztem magam, mint aki jól érzi magát és a föld felett repkedtem.

Mivel igencsak a terepre kellett koncentrálnunk ezért nem sok kép készült, de azok itt vannak.

IMG_6197.jpg
Zsuzsa és Gábor
IMG_6198.jpg IMG_6199.jpg
IMG_6200.jpg IMG_6201.jpg IMG_6202.jpg
Én, Attila
IMG_6204.jpg IMG_6208.jpg IMG_6209.jpg
IMG_6210.jpg IMG_6212.jpg IMG_6213.jpg
IMG_6216.jpg